Ruisleipäilta

Mansikkaniemen pappila

Ruisleipäillat ovat kaikenikäisille tarkoitettuja iltoja keskustelun ja Raamatun äärellä. Aluksi yksinkertainen iltapala, ruisleipää ja teetä. Sitten Raamatun ruisleipää ja keskistelua.
Opetus Tervetuloa! Ruisleipäillassa aiheena kristillinen avioliitto, vieraina Harri & Outi Helle sekä Olli & Jenni Helle.

Saarijärven seurakunta

Saarijärven seurakuntatalo

PariAsiaa-iltapäivä

Oivalluksia parisuhteen tunnetaitoihin! Olet lämpimästi tervetullut yksin tai yhdessä PariAsiaa -iltapäivään seurakuntatalolle. Lastenhoito järjestetty