Kivijärven kirkko

Kivijärven kirkon käyttöönottomessu kirkossa, toimittaa kappalainen Timo Kemppainen, kanttorina Sanna Linna, Kivijärven, Kannonkosken ja Kinnulan kirkkokuorot sekä Vox Solenne. Yhteinen messu Kannonkosken kappeliseurakunnan kanssa. Messun jälkeen juhla seurakuntatalolla. Kannonkoskelta kuljetus. Virret: 195/704/-/197/200:1-/956/960.

Kannonkosken kappeliseurakunta, Kivijärven kappeliseurakunta

Pylkönmäen kirkko

Messu

Messu kirkossa, toimittaa kappalainen Timo Kemppainen, kanttorina Kirsti Mustonen