Perhemessu ja vapaaehtoisten kirkkopyhä

Saarijärven kirkko

Mikkelinpäivän perhe- ja vapaaehtoisten kirkkopyhän messu kirkossa, toimittaa kirkkoherra Jarmo Autonen, kanttorina Kirsti Mustonen, avustaa seurakunnan lastenohjaajat. Messun jälkeen ruokailu ja koko perheen ohjelmaa seurakuntatalolla.

Mikkelinpäivän perhemessu kirkossa, toimittaa seurakuntapastori Tiia Lehtonen, kanttorina Kirsti Mustonen, avustaa seurakunnan lastenohjaajat. Messun jälkeen ruokailu ja koko perheen ohjelmaa seurakuntatalolla.

Saarijärven seurakunta

Saarijärven kirkko

Messu

Messu kirkossa, toimittaa seurakuntapastori Tiia Lehtonen, kanttorina Kirsti Mustonen. Messun jälkeen pystykahvit kirkossa

Pylkönmäen kirkko

Messu

Rauhanyhdistyksen kirkkopyhän messu kirkossa, toimittaa vs. seurakuntapastori Juhana Nissinen, kanttorina Satu Uusisalo. Messun jälkeen rauhanyhdistyksen seurat seurakuntatalolla.

Saarijärven seurakuntatalo

Raamattupiiri

Raamattupiiri naisille seurakuntatalolla. Mukaan Raamattu (Jes. 38:16-20) ja Siionin virret