Perhemessu ja vapaaehtoisten kirkkopyhä

Saarijärven kirkko

Mikkelinpäivän perhe- ja vapaaehtoisten kirkkopyhän messu kirkossa, toimittaa seurakuntapastori Tiia Lehtonen, kanttorina Kirsti Mustonen, avustaa seurakunnan lastenohjaajat. Messun jälkeen ruokailu ja koko perheen ohjelmaa seurakuntatalolla.

Mikkelinpäivän perhemessu kirkossa, toimittaa seurakuntapastori Tiia Lehtonen, kanttorina Kirsti Mustonen, avustaa seurakunnan lastenohjaajat. Messun jälkeen ruokailu ja koko perheen ohjelmaa seurakuntatalolla.

Saarijärven seurakunta

Saarijärven kirkko

Jumalanpalvelus

Tiekirkkojumalanpalvelus kirkossa, toimittaa Heidi Pasanen, kanttorina Kirsti Mustonen. Marjaana Raitonen laulaa. Kutsutaan mukaan ja huomioidaan erityisesti matkailijat ja kesäasukkaat. Jumalanpalveluksen jälkeen tapulikahvio avoinna klo 12.30 saakka