Jumalanpalvelus

Saarijärven kirkko

Sanajumalanpalvelus kirkossa, toimittaa kirkkoherra Jarmo Autonen, kanttorina Satu Uusisalo. Jumalanpalveluksen jälkeen Saarijärven Marttojen tarjoamat kirkkokahvit ja ohjelmallinen tilaisuus seurakuntatalolla.

Sanajumalanpalvelus kirkossa, toimittaa kirkkoherra Jarmo Autonen, kanttorina Satu Uusisalo. Jumalanpalveluksen jälkeen Saarijärven  Marttojen tarjoamat kirkkokahvit ja ohjelmallinen tilaisuus seurakuntatalolla.

Saarijärven seurakunta

Rauhanyhdistyksen kirkkopyhän messu

Rauhanyhdistyksen kirkkopyhän messu kirkossa, saarnaa Johannes Leppänen, lit. kirkkoherra Jarmo Autonen, kanttorina Satu Uusisalo. Messun jälkeen tapulikahvio avoinna klo 12.30 saakka

Kotiseutuyhdistyksen riihessä Pappilantiellä