Kivijärven seurakuntatalo

Messu seurakuntatalolla, toimittaa kappalainen Timo Kemppainen, kanttorina Satu Uusisalo. Huom! klo 14

Messu seurakuntatalolla, toimittaa kappalainen Timo Kemppainen, kanttorina Satu Uusisalo. Virret: 533:1-3/708/130/265/907:1-/932/903.

Kivijärven kappeliseurakunta

Saarijärven kirkko

Perhemessu ja vapaaehtoisten kirkkopyhä

Mikkelinpäivän perhe- ja vapaaehtoisten kirkkopyhän messu kirkossa, toimittaa kirkkoherra Jarmo Autonen, kanttorina Kirsti Mustonen, avustaa seurakunnan lastenohjaajat. Messun jälkeen ruokailu ja koko perheen ohjelmaa seurakuntatalolla.

Pylkönmäen kirkko

Messu

Messu kirkossa, vs. seurakuntapastori Juhana Nissisen lähtösaarna, kanttorina Satu Uusisalo, avustaa Pylkönmäen kirkkokuoro

Kivijärven kirkko

Messu

Kivijärven kirkon käyttöönottomessu kirkossa, toimittaa kappalainen Timo Kemppainen, kanttorina Sanna Linna, Kivijärven, Kannonkosken ja Kinnulan kirkkokuorot sekä Vox Solenne. Yhteinen messu Kannonkosken kappeliseurakunnan kanssa. Messun jälkeen juhla seurakuntatalolla. Kannonkoskelta kuljetus.