Konsertti

Konsertti Saarijärven kirkko

Kantelekonsertti kirkossa, Duo Ni - Makobo Oba ja Marja Nevankallio soittavat konserttikanteleita. Vapaa pääsy. Ohjelma 5 € tai enemmän seurakunnan musiikkityön hyväksi

Mitä soivat kirkonkellot?

Kirkonkellojen ja kanteleiden helinää - perinteisistä kirkonkellosävelmistä nousevaa sekä uudempaa kelloaiheista konserttikanteleille sävellettyä musiikkia. Säveltäjinä mm. Sibelius, Kaski, Kontio.

Esiintyjinä Makiko Oba ja Marja Nevankallio, konserttikanteleet.

Marja Nevankallio (ent. Turu) on kanteletaiteilija, pianon- ja kanteleensoitonopettaja ja kamarimuusikko. Hän valmistui vuonna 2006 musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta. Siellä hän opiskeli pääaineenaan konserttikantele Ritva Koistisen, Katja Pitkäsen ja Timo Väänäsen johdolla. Marja konsertoi ja esiintyy sekä sooloartistina että erilaisissa kokoonpanoissa (mm. Trio Valo ja Duo Ni) eri puolilla Suomea sekä antaa soitonopetusta kanteleen- ja pianonsoittajille Tampereen Musiikkiakatemiassa, Sastamalan musiikkiopistossa sekä yksityisesti Moon Music -toiminimellä Tampereen ja Helsingin seudulla.

Makiko Oba on Japanista kotoisin oleva kanteleensoittaja. Hän on opiskellut kanteleensoittoa Tampereen Musiikkiakatemiassa ja tällä hetkellä valmistelee musiikin maisterin tutkintoa Ritva Koistisen johdolla Sibelius-Akatemiassa Helsingissä. Makiko esiintyy sekä solistina että erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa Suomessa ja Japanissa.

Duo Ni (Makiko Oba ja Marja Nevankallio, konserttikanteleet) on suomalais-japanilainen kanteleduo. Yhtye on konsertoinut aktiivisesti jo useiden vuosien ajan eri puolilla Suomea ja esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja konserteissa. Duo Ni soittaa pääasiassa uudempaa kanteleelle sävellettyä ja sovitettua taidemusiikkia, mutta konserteissa kuullaan myös omia sävellyksiä sekä suomalaista ja japanilaista perinnemusiikkia.

Saarijärven seurakunta

Saarijärven seurakuntatalo

"Päivä vain" ja muita kirkkomusiikin helmiä

"Päivä vain" ja muita kirkkomusiikin helmiä Kirkkomusiikin päivän iloinen iltamusiikki seurakuntatalolla, Saarijärven kirkkokuoro ja solistit sekä lapsiryhmä laulavat. Kuullaan myös kanteleensoittoa ja lauletaan yhdessä. Kahvitarjoilu alkaen klo 18.30. Juontajana Mervi Sahinaho.

Aikuistenilta

Rauhanyhdistyksen aikuistenilta seurakuntatalolla