Jumalanpalvelus

Saarijärven kirkko

Tiekirkkojumalanpalvelus kirkossa, toimittaa Heidi Pasanen, kanttorina Kirsti Mustonen. Marjaana Raitonen laulaa. Kutsutaan mukaan ja huomioidaan erityisesti matkailijat ja kesäasukkaat. Jumalanpalveluksen jälkeen tapulikahvio avoinna klo 12.30 saakka

Marjaana Raitonen laulaa.

Kutsutaan mukaan ja huomioidaan erityisesti matkailijat ja kesäasukkaat. Jumalanpalveluksen jälkeen tapulikahvio avoinna klo 12.30 saakka.

Virret: 547/synnintunnustus/128/164:1-3/965:1-/572:4,5

Marjaana laulaa "Vie vuorille tää viesti" ja "Mestari, mahtava myrsky"

Saarijärven seurakunta

Saarijärven seurakuntatalo

Raamattupiiri

Raamattupiiri naisille seurakuntatalolla. Mukaan Raamattu (Jes. 38:16-20) ja Siionin virret

Saarijärven seurakuntatalo

"Päivä vain" ja muita kirkkomusiikin helmiä

"Päivä vain" ja muita kirkkomusiikin helmiä Kirkkomusiikin päivän iloinen iltamusiikki seurakuntatalolla, Saarijärven kirkkokuoro ja solistit sekä lapsiryhmä laulavat. Kuullaan myös kanteleensoittoa ja lauletaan yhdessä. Kahvitarjoilu alkaen klo 18.30. Juontajana Mervi Sahinaho.

Saarijärven kirkko

Minimessu

Minimessu kirkossa, toimittaa kirkkoherra Jarmo Autonen, kanttorina Kirsti Mustonen