Saarijärven seurakuntatalo

Kevätilta Raamatun äärellä seurakuntatalolla

Kevään viimeinen Ruisleipäilta kutsuu meitä yhteen ravitsemaan niin sielua kuin ruumista! Tarjolla pieni iltapala: kahvia/teetä ja ruisleipää (yleensä myös kakkua!). Illan alustaja johdattaa ajankohtaiseen aiheeseen. Tervetuloa mukaan!

Saarijärven seurakunta

Seurakuntapastori (vs)
Pylkönmäen kappeliseurakunta

Ruisleipäilta

Ruisleipäillat ovat kaikenikäisille tarkoitettuja iltoja keskustelun ja Raamatun äärellä. Aluksi yksinkertainen iltapala, ruisleipää ja teetä. Sitten Raamatun ruisleipää ja keskustelua. Tervetuloa!

Ruisleipäilta

Ruisleipäillassa aiheena kristillinen avioliitto, vieraina Harri & Outi Helle sekä Olli & Jenni Helle.