"Luostarin puutarhassa"

Saarijärven kirkko

Luostarin puutarhassa - Saarijärven kirkkokuoro 80 vuotta

Saarijärven kirkkokuoro Luostarin puutarhassa

Adventtina tähyillään kohti joulun valoa.
Saarijärven kirkkokuoro tunnelmoi kynttilänvalossa Saarijärven kirkossa. Kaikki jouluihmiset ovat tervetulleita tunnelmoimaan!
Jouluiset kuorolaulut ja kuoron omin voimin toteutetut soolot tarjotaan kuulijoille joulumieltä tuomaan. Lapsiryhmä, panhuilu ja kanteleet maustavat kokonaisuuden. Kuoron solistiryhmä, joka koostuu kouluikäisistä ja sitä nuoremmista lapsista, on kaikkien ilonaihe! Flyygelin ääreen istahtaa pianotaiteilija Tero Tavaila.

Kuulemme lintujen laulua, seuraamme paimenia kedolta Beetlehemin seimelle ja laulamme ylistystä vastasyntyneelle Jeesus-lapselle yhdessä enkelien kanssa.

Saarijärven kirkkokuoro juhlii näin 80-vuotista toimintaansa.

Kuorolaiset toivottavat kaikille kuulijoilleen siunattua adventin ja joulun aikaa!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Voit ottaa mukaasi oman led-kynttilän!

Kuva: Vuokko Kauppinen

Kannonkosken kirkko

Tiernapojat

Kannonkosken kirkossa klo 19 Karstulan mieslaulajien Tiernapojat, mukana naiskuoro Aika. Kolehti sotaveteraaneille