Huutokauppa

Saarijärven seurakuntatalo

Huutokaupassa myydään esim. seurakunnan käytöstä poistettuja toimistokalusteita

Huutokauppa Kolkanlahden kappelin pihassa klo 12. Näyttö klo 11.30. Myynnissä mm alueaura, kylpyhuonekalusteita, salaoja- ja vesijohtoputkea, roskapussitelineitä, peltikaappi, vanhoja peiliovia ja pöytiä.

Huutokauppa Saarijärven seurakuntatalon alapihalla klo 14. Näyttö klo 13.30 alkaen. Myynnissä mm. vanha urkuharmoni, kirkon penkkejä 4 kpl, toimistokalusteita, peltikaappi, varastohyllyjä, lasten kalusteita, laiturin portaat ja suomalaista lasia.

Lisäksi seurakuntatalon pihalla kirpputoripöytiä ja mahdollisuus ostaa kahvia ja muurikkalettuja (kahvi + lettu 3e)

Käteiskauppa. Osassa tuotteista pohjahinta. Huudettavat tavarat kuljetettava pois viimeistään pe 13.7. mennessä.

Facebook-tapahtuma

Saarijärven seurakunta

Saarijärven kirkon hautausmaalla

Hautausmaakävely