Rovastikunnallinen isospäivä

Viitasaaren srk-keskus

Tule mukaan miettimään isosena olemista ja tapaamaan muiden seurakuntien isosia!

Lähde mukaan Viitasaarelle seurakuntakeskukselle isospäivään, joka kokoaa nuoria ympäri rovastikuntaa miettimään isosuutta ja sitä, mitä Jeesus tarkoitti lähetyskäskyllään.

Tapahtumaan pitää ilmottautua etukäteen 23.2 mennessä! Kerro samalla erityisruokavaliostasi. Ilmoittaudu Makelle puhelimitse, WhatsApilla, sähköpostilla tai kun näet kylillä. Tarvitset myös retkelle osallistuvan turvatietolomakkeen, jonka saat joko Pappilasta, koulukahvilasta tai muilla keinoilla, miten sovitaan.

Ohjelma alkaa klo 13 ja touhua riittää klo 17 saakka, jolloin lopetellaan yhteiseen ruokailuun. Välissä hörpätään päiväkahvi/mehu/tee.

Mansikkaniemen pappila

Nuorten ilta