minun kirkkoni
SEURAKUNTAVAALIT 2018

Saarijärven seurakuntavaalien ehdokasasettelu

Ehdokasasettelu päättyi ma 17.9 klo 16. Määräaikaan mennessä seuraavat kolme valitsijayhdistystä ovat jättäneet ehdokaslistan:

1. Saarijärvi-Pylkönmäki ehdokaslista. Ehdokkaita 32.

2. Kannonkoski Kappeliseurakunta ehdokaslista. Ehdokkaita 11.

3. Kotikirkkoni Kivijärvellä ehdokaslista. Ehdokkaita 5.

Kaikkiaan ehdokkaita on 48. Ehdokkaita on eri ikäryhmistä, eri ammateista, eläkeläisiä ja opiskelijoita.

Ehdokkaista kolme (3) on alle 30 vuotiaita, nuorin ehdokas on 18 vuotias.

Kirkkovaltuustoon valitaan 18.11.2018 vaalissa 23 varsinaista jäsentä ja muut jäävät varajäseniksi saamansa äänimäärän mukaisessa järjestyksessä.

SAARIJÄRVI-PYLKÖNMÄKI EHDOKASLISTA (32 ehdokasta)

Hiekkavirta Kari, Honkonen Sari, Hukka Marjatta, Hänninen Anita, Iso-Ahola Jukka, Jokinen Timo, Järvinen Esa, Kantonen Reijo, Kinnunen Pinja, Kyllönen Markku, Laaksonen Vesa-Matti, Leppämäki Pirjo, Leuhu Kirsi-Maria, Luotola Pirjo, Luukka Lyydia, Lähteenmäki Virpi, Matokangas Marita, Moisio Iida, Niemelä Satu, Nuppola Jari, Paavola Kaisu, Pasanen Hannele, Pohjonen Eija, Pollari Marjut, Puhakka Inkeri, Rahkonen Jyrki, Raitanen Mikko, Rautiainen Ville, Saastamoinen Juha, Saastamoinen Tarja, Savonen Juha, Talaskivi Seija

KANNONKOSKEN KAAPELISEURAKUNTA EHDOKASLISTA (11 ehdokasta)

Hurskainen Mirja, Jukkala Seppo, Jäsberg Sirpa, Kainulainen Jukka, Karhila Tuula, Leppänen Enni, Lähteinen Tiina, Pasanen Irma, Seppälä Inkeri, Viljakainen Pekka, Villman Sanna

KOTIKIRKKONI KIVIJÄRVELLÄ EHDOKASLISTA (5 ehdokasta)

Hertteli Outi, Kemppainen Mervi, Leppänen Eija, Pitkänen Kari, Ruusuvirta Jukka

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Seurakuntavaaleissa valitaan Saarijärven seurakunnan kirkkovaltuustoon 23 jäsentä. Kirkkovaltuusto valitsee mm. kirkkoneuvoston ja kappelineuvostojen jäsenet, hyväksyy talousarvion ja toimintasuunnitelman sekä tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018

Videoita vaikuttaminen luottamushenkilönä Saarijärven seurakunnassa

Martti Luotola ja Kirsi Saari kertovat videoilla, miten voi vaikuttaa Saarijärven seurakunnassa. Seurakunta tarvitsee luottamushenkilöitä, jotka haluavat kantaa yhteistä vastuuta ja antaa osan ajastaan seurakunnalle. Luottamushenkilönä voit palvella seurakuntaa, lähimmäistäsi ja Jumalaa.

Katso tästä video esittely Martti Luotolasta.

Katso tästä video esittely Kirsi Saaresta.

Seurakuntavaalit 2018

Ennakkoäänestys