Kuinka täytät merkkihaitarisi etänä?

Seurakuntamme kokoava toiminta on tällä hetkellä peruttu toukokuun loppuun saakka. Se tarkoittaa sitä, että nuorten iltoja, samoin kuin muitakaan kerhoja, ryhmiä tai tilaisuuksia ei järjestetä.

Tämä poikkeusaika vaikuttaa myös rippikoulun ennakkojakson suorittamiseen. Tällä sivulla saat ohjeet tapahtumien ja käyntien suorittamiseen nykyisissä olosuhteissa.

TÄRKEÄÄ! Ota kuva merkkihaitaristasi ja lähetä ryhmäsi työntekijälle WhatsApilla!

Ryhmien työntekijät ovat:

Hiihtoloma: Make

Kivijärvi / Kannonkoski: Make

Päiväripari: Heidi

Saarijärvi 1: Make

Saarijärvi 2: Taija

Muualla käyvät: Make

Tehtävät täytetään Google Forms- lomakkeille. Linkit tehtäviin jaetaan ryhmiin ja nettisivuillemme sitä mukaa kun ne valmistuvat. Tiedotamme WhatsApissa aina kun uusi tehtäväpaketti on valmistunut. Huomaathan että sinun täytyy täyttää vain ne tehtävät, mistä sinulla puuttuu merkintä haitarista.

Sivupalkista löydät linkin jokaisen rippikouluryhmän sivulle. Sieltä löytyy linkit Google Forms-palvelussa tehtäviin etätehtäviin. Jos linkit eivät toimi tai et saa niitä jostain syystä auki, ota yhteyttä Makeen.

NUORTEN ILTA/ILTAPÄIVÄ

Formsissa pääset katsomaan Puisto Live-ohjelmatoimiston artistien tekemiä videoita. Katso videot ja vastaa kysymyksiin Formsissa.

Pappilasta lähetetään nuorten ilta-striimi Instagram Livenä @pappilanväki klo 18-19 joka perjantai. Tästä ei saa merkintää mutta tule muuten linjoille!

HUOM! Kesäkuussa alamme palata normaaliin arkeen ja myös nuorten illat alkavat Mansikkaniemen pappilassa perjantaisin klo 17-21.30. Nuorten illasta saa merkinnän olemalla illassa läsnä klo 18-20.

JUMALANPALVELUS

Kuuntele Saarijärven seurakunnan jumalanpalvelus radiosta tai netistä. Katso erillinen ohje jumalanpalveluksen kuuntelemiseksi. Vastaa Formsin ”jumalanpalvelus”-lomakkeella.

HUOM! Kesäkuusta alkaen jumalanpalveluksiin saa taas kokoontua seurakuntalaisia. Saat jumalanpalveluksesta osallistumismerkinnän jumalanpalveluksen jälkeen papilta tai suntiolta.

DIAKONIA/LÄHETYSPÄIVÄ

Tätä ei tarvitse korvata, vaan sisällöt käydään lähijaksoilla.

GOSPEL COVERTAJAT 13.4

Kuuntele Gospel Covertajien "Tiellä Jerusalemiin"-pääsiäislevyn kappaleita Formsissa ja vastaa kysymyksiin.

HUOM! Tätä ei voi korvata muilla tehtävillä tai osallistumalla nuorten iltaan tai vastaavaan tilaisuuteen.

YHTEISVASTUUKERÄYS

Tätä ei tarvitse korvata, vaan sisällöt käydään lähijaksoilla.

MUSIIKKITILAISUUS

Ryhmäsi työntekijät ilmoittavat erilaisista striimatuista musiikkitilaisuuksista joita voit seurata.

OMAN RYHMÄN NUORTEN ILTA JA RIPARIPYHÄ

Oman ryhmän nuorten ilta
Päiväripari 10.7. klo 17 alkaen Mansikkaniemen pappilassa
Saarijärvi 1 + Kannonkoski 7.8. klo 17 alkaen Mansikkaniemen pappilassa
Saarijärvi 2 + Kivijärvi 11.9. klo 17 alkaen Mansikkaniemen pappilassa

Riparipyhä
Päiväripari 5.7. klo 10 Saarijärven kirkossa
Saarijärvi 1 + Kannonkoski 23.8. klo 10 Saarijärven kirkossa
Saarijärvi 2 + Kivijärvi 6.9. klo 10 Saarijärven kirkossa

Huoltajahetket sovitaan omassa Riparipyhässä. Huoltajahetki on noin 15-30 minuuttia kestävä tapaaminen nuoren, huoltajan ja riparityöntekijän kesken. Luottamuksellisessa keskustelussa käydään läpi leiriin liittyviä kysymyksiä ja toiveita ja tutustutaan toisiimme.

Jos sinulla herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä ryhmäsi työntekijään.