Lasten askartelemia värikkäitä kaloja

Kesätoimintaa lapsille ja perheille!

Tervetuloa mukaan lasten kesätoimintaan. Ilmoittautuminen vaaditaan kokoontumisrajoitusten vuoksi ja ruokailun järjestämiseksi. Muistathan siis myös ilmoittaa, jos joudut perumaan osallistumisen!

Päiväleirit 3-6-vuotiaille kappeliseurakunnissa
27.7. klo 10-14 Pylkönmäen seurakuntatalolla
28.7. klo 10-14 Kivijärven seurakuntatalolla
29.7. klo 10-14 Kannonkosken seurakuntatalolla

Leiripäivät ovat maksuttomia. Tarjolla lounas. Päiväleireille ilmoittautuminen alkaa 6.7. ja päättyy 17.7.
Ilmoittautuminen puhelinnumeroon 040 5277463/ Taija Kauppinen

Kesätoimintaa alakouluikäisille!

Alakoululaisten kesäkerho kokoontuu Mansikkaniemen pappilassa kesä-heinäkuussa tiistaisin klo 14-16.  Kerhossa leikitään ja pelataan, sisällä ja pihalla, askarrellaan, kokkaillaan ja touhutaan yhdessä. Kerhossa on välipala.
Ilmoittautuminen kerhoon tästä. Kesäkerho on maksuton.

Alakoululaisten leiripäivät pidetään Mellikassa seuraavanlaisesti: to16.7. 1-3-luokkalaisille ja pe 17.7. 4-6-luokkalaisille.
Ilmoittaudu tästä.
Leiripäivän hinta on 10euroa/lapsi.

Lisätietoja koululaisten kesätoiminnasta: Nuorisotyönohjaaja Taija Heinänen p. 040-8410213

Sukeltavien uimareiden jalat näkyvät järven pinnalla