SEURAKUNTALIITOS

Saarijärven kirkkoneuvosto esittää yksimielisesti kirkkovaltuustolle, että Karstulan ja Kyyjärven seurakunnat liitetään Saarijärven seurakuntaan 1.1.2022 alkaen. Karstulan ja Kyyjärven seurakunnista muodostuu Saarijärven kappeliseurakuntia. 

Seurakuntaliitosselvitys ja suunnitelma avautuu tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Se sisältää kaiken oleellisen tiedon seurakuntaliitosneuvotteluista, seurakuntaliitoksen tarpeista ja tavoitteista. Selvityksessä on myös kuvaus ja suunnitelma toiminnasta, kiinteistöistä, taloudesta, organisaatiosta ja toimintamallista.

Saarijärven kirkkovaltuuston kokous seurakuntaliitosaloitteesta 13.4. klo 18.30 Saarijärven seurakuntatalolla. Keskustelu ja päätöksenteko seurakuntaliitoksesta seurakuntalaisten seurattavissa Saarijärven seurakunnan facebook-sivuilla. Seurakuntalaiset voivat lähettää etukäteen kysymyksiä osoitteeseen: jarmo.autonen@evl.fi ja emilia.jalomaki@evl.fi

Kaikkien kolmen seurakunnan kirkkovaltuustojen päätökset lähetetään edelleen Lapuan hiippakunnan tuomiokapitulin kautta kirkkohallitukseen.