VUODEN 2021 URAKAT

Saarijärven seurakunnan kirkkovaltuusto on hyväksynyt kiinteistöille toteutettavaksi seuraavat seurakunnan toiminnan tasolla keskikokoiset korjaus- ja rakennushankkeet.  Tällä sivustolla listataan vain ne urakat, joiden toteuttamisesta seurakunnalla ei ole aikaisemman kilpailutuksen perusteella sopimusta. Kaikki urakat arvioidaan alle 60 000 e (alv 0%) arvoisiksi eli hankintalain tarkoittamiksi pienhankinnoiksi.

Kiinnostuneet yritykset voivat ottaa yhtettä osoitteeseen emilia.jalomaki@evl.fi. Yrityksiä pyydetään ilmoittaa yhteystietonsa ja referenssinsä vastaavista kohteista. Kiinnostuneille lähetetään tarjouspyyntö kun urakka etenee hankintavaiheeseen.

Seurakunnan hankintamenettelyn mukaisesti kaikissa rakennus- ja remontointikohteissa edellytetään tarjoajan tutustumista kohteeseen ennen tarjouksn jättämistä.  Yrityksen ja seurakunnan välille tehdään urakkasopimus tai tilaus. Yrityksen tulee täyttää seuraavat ehdot:  esitettävä pyydettäessä verojäämätodistus, todistukset vastuu- ja lakisääteisestä tapaturmavakuutuksesta, selvitys työehtosopimusten täyttämisestä sekä todistus sosiaaliturva- ja eläkemaksujen täyttämisestä. Tarjoajalla on hankinnan laatuun ja laajuuteen nähden riittävät taloudelliset edellytykset hankinnan suorittamiseen.

Seurakunta pidättää jokaisessa kohteessa oikeuden olla hyväksymättä yhtään tarjousta.

Kannonkoski:

Kannonkosken kirkon katon lämpöeristäminen

Kivijärvi:

Kivijärven seurakuntatalon alakerran vainajakylmiötilat

• Seurakuntatalon alakertaan rakennetaan vainajakylmiöt seurakunnalle ja Saarikalle sekä aula omaisten käyttöön

• Erillisenä hankintana kilpailutetaan vainajakylmiöt

Pylkönmäki:

Toimistohuoneiden remontointi vuokrakäyttöön Pylkönmäen seurakuntatalossa

Saarijärvi:

Saarijärven kirkon ulkoseinien huoltomaalaus

• Työ aloitettiin vuonna 2020, jatketaan vuonna 2021. Samalla korjataan ja maalataan ikkunanpuitteet.

Saarijärven seurakuntatalon matalan kellariosan katon puhdistus ja uusi huopakate

Sora- ja multavaraston rakentaminen/laajentaminen Saarijärven hautausmaalla