Saarijärven seurakunta myy Kivijärveltä n. 8,3 ha määräalaa

Saarijärven seurakunnan kirkkoneuvosto on kokouksessaan 30.9.2021 § 92 päättänyt laittaa Kivijärvellä sijaitsevasta Lepistön tilasta (265-403-12-36) myyntiin Tervaniemen alueella sijaitsevan noin 8,3 hehtaarin määräalan. Määräala sijaitsee Kivijärven keskustan läheisyydessä. Saarijärven seurakunnan kirkkoneuvosto on kokouksessaan 30.9.2021 § 92 päättänyt laittaa Kivijärvellä sijaitsevasta Lepistön tilasta (265-403-12-36) myyntiin Tervaniemen alueella sijaitsevan noin 8,3 hehtaarin määräalan. Määräala sijaitsee Kivijärven keskustan läheisyydessä.

Kartta määräalasta ja myyntiä koskevat ehdot ladattavissa täältä

A määräalan pinta-ala noin 4,2 ha, B määräalan pinta-ala noin 2,1 ha ja C määräalan pinta-ala noin 1,9 ha. 

MÄÄRÄALAN MYYNTIÄ KOSKEVAT EHDOT

  • Myytävä määräala on rajattu karttoihin punaisella.
  • Määräala on jaettu kolmeen osaan (A, B ja C) ja ostotarjouksen voi jättää yhdestä, kahdesta tai kolmesta osa-alueesta. Määräalojen väliset rajat merkitty vihreällä.
  • Lepistön tilasta on saatavilla kiinteistörekisteriote, lainhuutotodistus ja rasitustodistus. Ne voi tilata osoitteesta emilia.jalomaki@evl.fi
  • Seurakunta pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä yhtään tarjousta.
  • Viime kädessä kirkkohallitus vahvistaa/hylkää kirkkovaltuuston tekemän päätöksen
  • Seurakunta ei järjestä kohteessa näyttöjä. 
  • Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4 % kauppahinnasta, kaupanvahvistajan palkkion 120 euroa ja lainhuudatusmaksun 119 euroa Maanmittauslaitokselle. Ostaja vastaa myös lohkomiskustannuksista.
  • Omistus- ja hallintaoikeus sekä vaaranvastuu kaupan kohteisiin siirtyy ostajalle heti kun koko kauppahinta on maksettu ja kun kirkkohallituksen päätös on saanut lain voiman.

TARJOUSTEN JÄTTÄMINEN:

Tarjoukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen emilia.jalomaki@evl.fi viimeistään keskiviikkona 8.12.2021 klo 15.000 mennessä. Tarjouksessa tulee selvästi eritellä mitä osa-alueita (A, B, C) tarjous koskee.

LISÄTIETOJA ANTAA:

Saarijärven seurakunnan talousjohtaja Emilia Jalomäki puh. 040 1534 392, emilia.jalomaki@evl.fi