Ruisleipäilta

Mansikkaniemen pappila

Ruisleipäillat ovat kaikenikäisille tarkoitettuja iltoja keskustelun ja Raamatun äärellä. Aluksi yksinkertainen iltapala, ruisleipää ja teetä. Sitten Raamatun ruisleipää ja keskistelua.
Opetus Tervetuloa! Ruisleipäillassa aiheena kristillinen avioliitto, vieraina Harri & Outi Helle sekä Olli & Jenni Helle.

Saarijärven seurakunta

Ijäksellä Summakoskentie 217

Linnan lähetyspiiri

Linnan lähetyspiiri Ijäksellä Summakoskentie 217, mukana seurakuntapastori Suvi Löytynoja

Saarijärven kirkko

Jouluvaellus

Koko kansan jouluvaellus kirkkopihassa. Ryhmät lähtevät liikkeelle 15 minuutin välein oppaan johdolla. Viimeinen ryhmä lähtee klo 19.30. Tarjolla joulupuuro.

Mahlun rukoushuone

Kauneimmat joululaulut ja puurojuhla

Kauneimmat joululaulut ja puurojuhla Mahlun rukoushuoneella, kappalainen Heidi Pasanen, säestää Hanna-Riikka Mikonmäki. Puuro- ja kahvitarjoilu klo 18.30 alkaen.