Saarijärven seurakuntatalo

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Saarijärven seurakuntatalo sijaitsee kirkon läheisyydessä urheilukentän takana. Varsinainen seurakuntatalo on rakennettu 1960-luvulla ja virastosiipi valmistui sen yhteyteen 1980-luvulla.

Seurakuntatalolla järjestetään monenlaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, kuten seuroja. Tilaa voi vuokrata omiin perhejuhliin (kastejuhla, syntymäpäivät, hääjuhla tai muistotilaisuus). Käytössä on juhlasali ja ruokasali, jotka voidaan erottaa toisistaan haitariovella. Juhlasalin puolelle mahtuu noin 140 henkilöä.

Seurakuntatalolla on liikuntasali pukuhuoneineen. Vapaita salivuoroaikoja voi tiedustella kirkkoherranvirastosta.

Seurakuntatalon yhteydessä sijaitsevat myös päiväkerhotilat. Kerhotilaan on oma sisäänkäynti pihan päädystä. Takkahuone on seurakuntatalon takakulmassa. Takkahuone soveltuu hyvin pienryhmätilaksi. Sinne pääsee kulkemaan alapihan parkkipaikan kautta.

Inva-WC
Pysäköinti
wc

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ma 16.12. klo 12.00 -13.30

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Kuoroharjoitus

Hopeavuosien laulajat -kuoron harjoitukset
ke 18.12. klo 18.00

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Perinteinen joulujuhla

Perinteinen joulujuhla seurakuntatalolla, mukana Jorma Kuikka, Sakari Ylönen, musiikkia Kalmarin kuoro, Veikko Heinäaho, Marja-Liisa Oikari ja Kari Hiekkavirta, lausuntaa Inkeri Puhakka ja Toivo Salminen, Herajärven koulun Tiernapojat ja Vesa-Matti Laaksonen