Mansikkaniemen pappila

Pappila

Urheilutie 5 , 43100 Saarijärvi

Pappilan sali

Pappilan viimeinen vakituinen asukas oli kappalainen Esa Hakkarainen perheineen 1990-luvun alussa. Sen jälkeen talo on otettu seurakuntalaisten käyttöön. Nykyisin Mansikkaniemen pappilassa kokoontuvat niin varhaisnuoret, nuoret kuin diakoniatyön ryhmätkin.

Nuorisotyönohjaajiemme toimistot sijaitsevat Mansikkaniemen pappilassa.

Pappila on kovassa käytössä. Seurakunnan oma toiminta, varhaisnuorten kerhot, nuorten viikkotoiminta, Ruisleipäillat ja diakoniatyön ryhmät täyttävät talon lähes jokaisena arkipäivänä. Mansikkaniemen pappilaa on pintaremontoitu vuosina 2019-2020.

Pappilaan löytää helpoiten saapumalla seurakuntatalon alaparkkipaikalle ja kulkemalla kohti rantaa. Niemen kärjessä kohoaa vaalea puinen talo - pappila.

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Toimintatorstai 4.-6. luokkalaisille

Pelailua, liikkumista, leipomista, askartelu ja muuta toimintaa 4.-6. luokkalaisille

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Nuorten ilta Pappilassa

Moi! Tuu Pappilaan viettämään perjantai-iltaa!