Mansikkaniemen pappila

Pappila

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Pappilan viimeinen vakituinen asukas oli kappalainen Esa Hakkarainen perheineen 1990-luvun alussa. Sen jälkeen talo on otettu seurakuntalaisten käyttöön. Nykyisin Mansikkaniemen pappilassa kokoontuvat niin varhaisnuoret, nuoret kuin diakoniatyön ryhmätkin.

Nuorisotyönohjaajiemme toimisto sijaitsee Mansikkaniemen pappilassa.

Pappila on kovassa käytössä. Seurakunnan oma toiminta, varhaisnuorten kerhot, nuorten viikkotoiminta, Ruisleipäillat ja diakoniatyön ryhmät täyttävät talon lähes jokaisena arkipäivänä.

Pappilaan löytää helpoiten saapumalla seurakuntatalon alaparkkipaikalle ja kulkemalla kohti rantaa. Niemen kärjessä kohoaa vaalea puinen talo - pappila.

Mansikkaniemen pappila on remontissa toukokuun 2019 puoliväliin asti.
Toiminta on siirretty remontin ajaksi seurakuntatalon puolelle. Seuraa ryhmäkohtaista ilmoittelua!

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Ruisleipäilta

Ruisleipäillat on kaikenikäisille tarkoitettuja iltoja keskustelun ja Raamatun äärellä. Aluksi yksinkertainen iltapala, ruisleipää ja teetä. Sitten Raamatun ruisleipää ja keskustelua. Tervetuloa!

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Nuorten ilta

Nuorten oma ilta Mansikkaniemen Pappilassa!