Mansikkaniemen pappila

Pappila

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Pappilan viimeinen vakituinen asukas oli kappalainen Esa Hakkarainen perheineen 1990-luvun alussa. Sen jälkeen talo on otettu seurakuntalaisten käyttöön. Nykyisin Mansikkaniemen pappilassa kokoontuvat niin varhaisnuoret, nuoret kuin diakoniatyön ryhmätkin.

Nuorisotyönohjaajiemme toimisto sijaitsee Mansikkaniemen pappilassa.

Pappila on kovassa käytössä. Seurakunnan oma toiminta, varhaisnuorten kerhot, nuorten viikkotoiminta, Ruisleipäillat ja diakoniatyön ryhmät täyttävät talon lähes jokaisena arkipäivänä.

Pappilaan löytää helpoiten saapumalla seurakuntatalon alaparkkipaikalle ja kulkemalla kohti rantaa. Niemen kärjessä kohoaa vaalea puinen talo - pappila.

Mansikkaniemen pappila on remontissa toukokuun 2019 puoliväliin asti.
Toiminta on siirretty remontin ajaksi seurakuntatalon puolelle. Seuraa ryhmäkohtaista ilmoittelua!

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Saunailta

Diakoniatyön saunaillat jatkuvat Mansikkaniemen pappilassa viikoittain elokuun loppuun. Tule nauttimaan rantasaunan löylyistä, iltapalasta ja mukavasta seurasta. Iltahartaus klo 19.45

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi