Asiointi

Kaste- ja vihkivaraukset, tilavaraukset ja virkatodistukset

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti, to, pe klo 8.30-15

1.5.2019 alkaen kirkkoherranvirasto on suljettu keskiviikkoisin.
Sampo-lehteen haluttu aineisto tulee toimittaa edellisen viikon perjantaina kirkkoherranvirastoon.

Puh. 040-1534 736

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi
fax 014-422 521
saarijarvi@evl.fi

Mikäli haluatte ilmoittaa kirkollisissa jonkin tapahtuman, tulee tapahtuman lisätiedot ja muut lehteen haluttavat asiat ilmoittaa kirkkoherranvirastoon edellisen viikon perjantaina.

Lisätietoa virkatodistuksen tilaus

Hautausmaatoimisto

Siunausvaraukset, hautapaikkoihin ja hautojen hoitoon liittyvät asiat

Avoinna ma-pe 8.30-15.00

Puh. 040-1534 794

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Lisätietoja hautausmaatoimiston sivulta

Taloustoimisto

Avoinna ma-pe klo 9-14

Talousjohtaja Emilia Jalomäki
Puh. 040-1534 392
emilia.jalomaki@evl.fi

Laskutustiedot

PERUSTEHTÄVÄ

Saarijärven seurakunta on olemassa toteuttaakseen Jeesuksen Kristuksen antamaa kaste- ja lähetyskäskyä (Matt. 28:18–20). Seurakunnan tehtävänä on toimia niin, että seurakuntalaisissa syntyy ja vahvistuu usko Kolmiyhteiseen Jumalaan, rakkaus lähimmäiseen ja vastuullinen elämäntapa.

TOIMINTA-AJATUS

Saarijärven seurakunta huolehtii seurakunnan perustehtävästä julistamalla evankeliumia ja edistämällä lähimmäisen rakkautta sanoin ja teoin. Saarijärven seurakunta on läsnäolon, osallisuuden, avoimuuden, yhteyden, välittämisen, tekemisen, rakkauden ja uskon yhteisö.

VISIO, TAVOITE

Vuonna 2020 Saarijärven seurakunta kulkee ihmisten rinnalla evankeliumin ilosanomaa ja lähimmäisen rakkautta välittäen. Vuonna 2020 Saarijärven seurakunta ja kristillinen usko yhdistävät erilaisia ihmisiä. Seurakunta koetaan hengelliseksi kodiksi, jossa saa olla, osallistua, kasvaa, palvella, tehdä työtä ja levätä.

TOIMINTAA OHJAAVAT ARVOT

Sitoutuminen Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen

Kaikkien ihmisten kunnioittaminen

Yhteisöllisyys

Avoimuus

Vastuullisuus

Rehellisyys

Kohtuullisuus

Armollisuus

Rauhan edistäminen ihmisten välillä

Ilmoittaudu mukaan retkille ja leireille

Saarijärven seurakunnassa on tarjolla monenlaista ryhmätoimintaa. Säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi järjestämme leirejä ja retkiä. Tällä sivulla näet avoinna olevat ilmoittautumiset ja linkin kautta voit ilmoittautua retkille tai leireille.

Löydä oma ryhmäsi

Säännöllinen ryhmätoiminta, ei erillistä ilmoittautumista.

Perhekerhot    Päiväkerhot

Varkkareiden kerhot   Nuorten illat

Seurakunnan kuorot    Ryhmätoimintaa aikuisille

Ilmoittautumislomakkeet ja -ohjeet