Asiointi

Seurakuntatoimisto

Kaste- ja vihkivaraukset, tilavaraukset ja virkatodistukset (vain keskusrekisterin siirtymäkaudella, kevät 2020)

Seurakuntatoimisto palvelee ma, ti, to, pe klo 9-12.
Puhelimeen vastataan vain aukioloaikoina.

Yleisen terveystilanteen vuoksi seurakuntatoimisto, hautausmaatoimisto ja taloustoimisto palvelevat vain puhelimen ja sähköpostin välityksellä heinäkuun 2020 loppuun saakka.

Puh. 040-1534 736

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi
fax 014-422 521
saarijarvi@evl.fi

Mikäli haluatte ilmoittaa kirkollisissa jonkin tapahtuman, tulee tapahtuman lisätiedot ja muut lehteen haluttavat asiat ilmoittaa seurakuntatoimistoon edellisen viikon perjantaina.

Lisätietoa virkatodistuksen tilaus

Hautausmaatoimisto

Siunausvaraukset, hautapaikkoihin ja hautojen hoitoon liittyvät asiat

Avoinna ma-ti, to-pe 9-12. Keskiviikkoisin suljettu

Puh. 040-1534 794

Urheilutie 5, 43100 Saarijärvi

Lisätietoja hautausmaatoimiston sivulta

Taloustoimisto

Avoinna ma-ti, to-pe klo 9-14

Talousjohtaja Emilia Jalomäki
Puh. 040-1534 392
emilia.jalomaki@evl.fi

Laskutustiedot

PERUSTEHTÄVÄ

Saarijärven seurakunta on olemassa toteuttaakseen Jeesuksen Kristuksen antamaa kaste- ja lähetyskäskyä (Matt. 28:18–20). Seurakunnan tehtävänä on toimia niin, että seurakuntalaisissa syntyy ja vahvistuu usko Kolmiyhteiseen Jumalaan, rakkaus lähimmäiseen ja vastuullinen elämäntapa.

TOIMINTA-AJATUS

Saarijärven seurakunta huolehtii seurakunnan perustehtävästä julistamalla evankeliumia ja edistämällä lähimmäisen rakkautta sanoin ja teoin. Saarijärven seurakunta on läsnäolon, osallisuuden, avoimuuden, yhteyden, välittämisen, tekemisen, rakkauden ja uskon yhteisö.

VISIO, TAVOITE

Vuonna 2020 Saarijärven seurakunta kulkee ihmisten rinnalla evankeliumin ilosanomaa ja lähimmäisen rakkautta välittäen. Vuonna 2020 Saarijärven seurakunta ja kristillinen usko yhdistävät erilaisia ihmisiä. Seurakunta koetaan hengelliseksi kodiksi, jossa saa olla, osallistua, kasvaa, palvella, tehdä työtä ja levätä.

TOIMINTAA OHJAAVAT ARVOT

Sitoutuminen Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen

Kaikkien ihmisten kunnioittaminen

Yhteisöllisyys

Avoimuus

Vastuullisuus

Rehellisyys

Kohtuullisuus

Armollisuus

Rauhan edistäminen ihmisten välillä

Ilmoittaudu mukaan retkille ja leireille

Saarijärven seurakunnassa on tarjolla monenlaista ryhmätoimintaa. Säännöllisesti kokoontuvien ryhmien lisäksi järjestämme leirejä ja retkiä. Tällä sivulla näet avoinna olevat ilmoittautumiset ja linkin kautta voit ilmoittautua retkille tai leireille.

Ilmoittautumislomakkeet ja -ohjeet

Kesätoimintaa alakouluikäisille!

Alakoululaisten kesäkerho kokoontuu Mansikkaniemen pappilassa kesä-heinäkuussa tiistaisin klo 14-16.
Ilmoittautuminen kerhoon tästä.

Alakoululaisten leiripäivät pidetään Mellikassa seuraavanlaisesti: 16.7. 1-3-luokkalaisille ja 17.7. 4-6-luokkalaisille.
Ilmoittaudu tästä.

Kesätoimintaa lapsille ja perheille!

Kesäkuussa perhepäivät Saarijärvellä ja heinäkuussa pikkulasten leiripäivät kappeliseurakunnissa. Perhepäivät ja leiripäivät ovat maksottomia ja niissä on tarjolla retkieväät tai lounas. Ilmoittautuminen vaaditaan kokoontumisrajoitusten vuoksi ja ruokailun järjestämiseksi. Muistathan siis myös ilmoittaa, jos joudut perumaan osallistumisen!

Perhepäivät Kusiaismäessä ke 10.6. klo 10-14 ja to 11.6. klo 17-19. Tarjolla eväsretkiruokailu. Perhepäivät ovat maksuttomia.
Ilmoittautuminen pe 5.6. mennessä numeroon 040 586 6981/Päivi Hirvensalo

Perhepäivä Runebergin puistossa to 18.6. klo 10-14. Tarjolla on keittolounas. Päivä on maksuton.
Ilmoittautuminen pe 12.6. mennessä numeroon 0400 272 244/Riina Anttila

Päiväleirit 3-6-vuotiaille kappeliseurakunnissa
27.7. klo 10-14 Pylkönmäen seurakuntatalolla
28.7. klo 10-14 Kivijärven seurakuntatalolla
29.7. klo 10-14 Kannonkosken seurakuntatalolla

Leiripäivät ovat maksuttomia. Tarjolla lounas.
Ilmoittautuminen puhelinnumeroon 040 527 4763/Taija Kauppinen (palaa töihin 22.6.)

Nuorten leiriviikonloppu Mellikassa 18.-19.7

Tule mukaan viettämään leppoisa viikonloppu iki-ihanassa Mellikassa. Ilmoittaudu täältä! Leiri on suunnattu yläkouluikäisille ja siitä ylöspäin.

Löydä oma ryhmäsi

Säännöllinen ryhmätoiminta

Perhekerhot    Päiväkerhot

Varkkareiden kerhot   Nuorten illat