Värikkäitä vaahteran lehtiä maassa

Sururyhmä

Sinun ei tarvitse kantaa suruasi yksin.

Läheisen menettäminen värittää omankin elämän harmaaksi. Kukaan ei voi kantaa surua toisen puolesta, mutta sitä voi jakaa. Toisten kanssa jaettu suru ja vertaistuki koetaan usein suureksi avuksi surun aikana.

Saarijärven seurakunnassa sururyhmä kokoontuu diakoni-pappi-parin johdolla keväisin ja syksyisin. Sururyhmä koostuu viidestä tapaamiskerrasta. Ryhmä on suljettu ja siellä keskustellaan luottamuksellisesti. Sururyhmään on usein ilmoittautuminen ennen ryhmän alkua. Kutsu sururyhmään tulee postitse sille omaiselle, joka on seurakunnassa merkitty asioiden hoitajaksi. Kutsua saa välittää eteenpäin muille sureville.

Syksyn sururyhmä kokoontuu Saarijärven kirkkoherranvirastolla, toimitushuoneessa, keskiviikkoisin klo 18.-19.30.
Ensimmäinen tapaamiskerta on keskiviikkona 10.10.
Ryhmän vetäjinä toimivat diakoni Mirja Salo ja pappi Juhana Nissinen.

Ensimmäisen kokoontumisen jälkeen ryhmästä tulee suljettu ryhmä. Ryhmän kokoontumiskerrat ovat
10.10.
17.10.
24.10.