Toimintaa aikuisille Kivijärven kappeliseurakunnassa

Kivijärven kappeliseurakunnassa on aktiivista seurakuntakerhotoimintaa ja muuta mukavaa yhdessäoloa!

Jumalanpalvelus

Kirkossa vietettävä jumalanpalvelus on kappeliseurakunnan keskeisin tilaisuus, jossa meitä palvellaan Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Sitä vietetään vuonna 2021 pääsääntöisesti  klo 14. Jumalanpalveluksissa on runsaasti tehtäviä myös seurakuntalaisille. Kiinnostuksesta jumalanpalvelusavustukseen voi kertoa Timo-papille.

Seurakuntakerho

Seurakuntakerho on ikääntyville ihmisille suunnattu kerho. Se kokoontuu syyskuusta toukokuulle parillisina keskiviikkoina klo 12-14 seurakuntatalolla. Ohjelmassa on vierailijoita, yhteislaulua, pientä jumppaa, arvontaa ja kahvit (3 euroa). Seurakuntakerho järjestää myös retkiä.

Lisäksi aikuisille on tarjolla seuroja, hartaushetkiä sekä erilaisia tapahtumia ja retkiä. Ilonpäivä ikäihmisille järjestetään syksyisin yhdessä Kumppanuuspöydän toimijoiden kanssa.

Diakonia

EU-ruokajakelua diakoniatoimistosta päivystysaikoina. Seuraava jakelua syyskaudella. Omaishoitajien kahvihetkiä järjestetään yhdessä SPR:n kanssa. Seurakunnan vapaaehtoistoimijoille järjestetään tapaamisia Saarikan ja kunnan kanssa.

Lisäksi diakoniatyö järjestää Kivijärvellä Yhteisvastuutapahtuman, joulumyyjäiset, diakonialauluiltoja, yhteissyntymäpäiväjuhlat 70-, 75- ja 80-vuotiaille,  näkövammaisten kokoontumiset vuorottain Kannonkosken kanssa, Yksinasuvien joulujuhla ja syntymäpäivätervehdykset

Diakoniatyössä on paljon mahdollisuuksia myös seurakuntalaisille tulla mukaan. Löydä oma paikkasi!

Diakoniatoimisto on avoinna keskiviikkoisin klo 10-11.30 seurakuntatalolla. Yhteydenotot puhelimitse 040-5201 451 tai sähköpostitse mirja.salo@evl.fi