Toimintaa aikuisille Kivijärven kappeliseurakunnassa

Kivijärven kappeliseurakunnassa on aktiivista seurakuntakerhotoimintaa ja muuta mukavaa yhdessäoloa!

Jumalanpalvelus

Kirkossa vietettävä jumalanpalvelus on kappeliseurakunnan keskeisin tilaisuus, jossa meitä palvellaan Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Sitä vietetään vuonna 2020 pääsääntöisesti  klo 14. Jumalanpalveluksissa on runsaasti tehtäviä myös seurakuntalaisille. Kiinnostuksesta jumalanpalvelusavustukseen voi kertoa Timo-papille.

Seurakuntakerho

Seurakuntakerho kokoontuu parillisten viikkojen keskiviikkoina seurakuntatalolla klo 12-14. Ohjelmassa on vierailijoita, yhteislaulua, pientä jumppaa, arvontaa ja kahvit (3 euroa). Lisäksi seurakuntakerho lähtee toisinaan retkelle, kesällä pidemmällekin!

Seurakuntakerho on erityisesti ikäihmisille tarkoitettu kerho yhdessäolon merkeissä.

Lisäksi aikuisille on tarjolla seuroja, hartaushetkiä sekä erilaisia tapahtumia ja retkiä. Ilonpäivä ikäihmisille järjestetään syksyisin.

Diakonia

Diakoniatyö järjestää suuren EU-ruokajakelun kahdesti vuodessa ja omaishoitajille pidetään kahvihetkiä kerran kuukaudessa yhdessä SPR:n kanssa. Seurakunnan vapaaehtoistoimijoille järjestetään tapaamisia ja virkistysretkiä.

Lisäksi diakoniatyö järjestää Kivijärvellä Yhteisvastuutapahtuman, joulumyyjäiset, diakonialauluiltoja, yhteissyntymäpäiväjuhlat ja muita tapahtumia. Diakoni tekee myös koti- ja syntymäpäiväkäyntejä.

Diakoniatyössä on paljon mahdollisuuksia myös seurakuntalaisille tulla mukaan. Löydä oma paikkasi!

Diakoni Mirja Salo työskentelee parilliset viikot Kivijärvellä, jolloin päivystys keskiviikkoisin klo 10-11.30 seurakuntatalon diakoniatoimistossa. Voi tulla ilman ajanvarausta. Kotikäyntipyynnöt ja muut yhteydenotot numeroon 040-5201 451.