Toimintaa aikuisille Kivijärven kappeliseurakunnassa

Kivijärven kappeliseurakunnassa on aktiivista seurakuntakerhotoimintaa ja muuta mukavaa yhdessäoloa!

Jumalanpalvelus

Kirkossa vietettävä jumalanpalvelus on kappeliseurakunnan keskeisin tilaisuus, jossa meitä palvellaan Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Jumalanpalvelukset pidetään sunnuntaisin ja suurina juhlapyhinä vuonna 2018 klo 14. Jumalanpalveluksissa on runsaasti tehtäviä myös seurakuntalaisille. Kiinnostuksesta jumalanpalvelusavustukseen voi kertoa Timo-papille.

Seurakuntakerho

Seurakuntakerho kokoontuu parillisten viikkojen keskiviikkoina seurakuntatalolla klo 12-14. Ohjelmassa on vierailijoita, yhteislaulua, pientä jumppaa, arvontaa ja kahvit (3 euroa). Lisäksi seurakuntakerho lähtee toisinaan retkelle, kesällä pidemmällekin!

Seurakuntakerho on erityisesti ikäihmisille tarkoitettu kerho yhdessäolon merkeissä.

Lisäksi aikuisille on tarjolla seuroja, hartaushetkiä sekä erilaisia tapahtumia ja retkiä. Ilonpäivä ikäihmisille järjestetään syksyisin.

Diakonia

Diakoniatyö järjestää suuren EU-ruokajakelun kahdesti vuodessa ja omaishoitajille pidetään kahvihetkiä kerran kuukaudessa yhdessä SPR:n kanssa. Seurakunnan vapaaehtoistoimijoille järjestetään tapaamisia ja virkistysretkiä.

Lisäksi diakoniatyö järjestää Kivijärvellä Yhteisvastuutapahtuman, joulumyyjäiset, diakonialauluiltoja, yhteissyntymäpäiväjuhlat ja muita tapahtumia. Diakoni tekee myös koti- ja syntymäpäiväkäyntejä.

Diakoniatyössä on paljon mahdollisuuksia myös seurakuntalaisille tulla mukaan. Löydä oma paikkasi!

Diakoni Mirja Salo päivystää Kivijärven seurakuntatalolla parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 10-11.30. Vastaanotolle voi saapua ilman ajanvarausta. Voit myös sopia kotikäynneistä muina aikoina p. 040-520 1451 tai sähköpostilla mirja.salo@evl.fi