Toimintaa aikuisille Kannonkoskella

Kannonkosken kappeliseurakunnassa saat olla, osallistua ja toimia.

Kannonkoskella on seurakunnallista toimintaa eri ikäisille. Saarijärven seurakunnan jäseninä kannonkoskiset voivat halutessaan osallistua myös emäseurakunnan järjestämään toimintaan, kuten leirille ja retkille. Seuraa ilmoittelua ja Tapahtumat-sivua!

Jumalanpalvelus

Kirkossa vietettävä jumalanpalvelus on seurakunnan keskeisin tilaisuus, jossa meitä palvellaan Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Jumalanpalvelukset pidetään yleensä sunnuntaisin ja juhlapyhinä vuonna 2018 klo 10.
Jumalanpalveluksissa on paljon palvelutehtäviä myös seurakuntalaisille, kysy lisää Timo-papilta ja Mervi-suntiolta.

Seurakuntakerho

Seurakuntakerho on ikääntyville ihmisille suunnattu kerho. Se kokoontuu parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 11-13 seurakuntatalossa.

Ohjelmassa on vierailijoita, yhteislaulua, kahvit ( 3e), arvontaa, pientä jumppaa ja retkiä. Kesällä tehdään pitempi retki. Kerhon vetäjänä toimii diakoni Mirja Salo. Tule mukaan mukavaan toimintaan!

Diakonia

Kannonkosken alueen diakoniatyö pitää sisällään mm. 2 kertaa vuodessa EU-ruokajakelun suoraan kirkosta, ystäväpalvelutoiminnan yhdessä SPRn kanssa, piirakkatalkootoiminnan, työpiiritoiminnan, hartaudet laitoksissa, näkövammaisten kokoontumiset, kotikäynnit, yksinasuvien ruokailut ja syntymäpäiväkäynnit ja yhteissyntymäpäivät ikäihmisille. Syksyisin järjestetään myös Ilonpäivä Ikäihmisille yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Diakoniatyössä on paljon paikkoja myös seurakuntalaisille, tervetuloa mukaan juuri sinua kiinnostavaan toimintaan!

Diakoni Mirja Salo työskentelee parittomat viikot Kannonkoskella, jolloin diakoniapäivystys maanantaisin klo 10-12 seurakuntatalon diakoniatoimistossa. Voi tulla ilman ajanvarausta. Kotikäyntipyynnöt ja muut yhteydenotot numeroon 040-5201 451.