Diakonia - rakkauden kaksoiskäskyn todeksi elämistä

Diakoniatyön tavoite on kulkea ihmisten rinnalla erilaisissa elämän haasteissa. Sana diakonia merkitsee palvelemista. Työn kulmakiviä ovat ihmisarvon kunnioitus, erilaisuuden hyväksyminen ja välittäminen.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun sinulla on surua, ihmissuhdeongelmia, yksinäisyyttä, toimeentulovaikeuksia, päihdeongelmia tai haluat keskusteluapua ja tarvitset tukea. Palvelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Diakoniatyön päivystysaika on Saarijärvellä tiistaisin klo 9-12.
Käyntiosoite Urheilutie 5, kulku diakonia-toimistoon alapihan puolelta.

Diakoni on tavattavissa Pylkönmäen seurakuntatalolla perjantaisin klo 11-12.

Diakonipäivystys Kannonkoskella parillisilla viikoilla maanantaisin klo 10-12 ja Kivijärvellä parillisilla viikoilla keskiviikkoisin klo 10-11.30.

Diakoniatyöntekijöidemme rinnalla toimii merkittävä vapaaehtoistoimijoiden joukko. Sinäkin voit olla yksi heistä. Mikäli olet kiinnostunut diakoniatyössä toimimisesta, ota yhteyttä oman alueesi diakoniatyöntekijään.

Diakoni-lähetyssihteeri
Pylkönmäen kappeliseurakunta