Hyvien uutisten naistenpäivä

Hyvien uutisten naistenpäivä Saarijärven seurakuntatalo

Hyviä uutisia Sinulle nainen!

Ohjelma:

9.30 Aamukahvi

10.00 Päivän aloitus: musiikkia, hyviä uutisia Virpi Lähteenmäeltä.

Riitta Lemmetyinen: Hyviä uutisia huonolle rukoilijalle. Elämyksellinen raamattuopetus Isä meidän-rukouksesta.

12.00 Lounas, vapaaehtoinen ruokamaksu. Lounastunnilla myös rukouspolku ja arpajaiset "Toivoa naisille"-työn hyväksi.

13.15 Hyviä uutisia toivottomalle, Pylkönmäen naiskuoro esiintyy johtajanaan Satu Uusisalo.

Riitta Lemmetyinen: Raamattuopetus toivosta. Toivon kadotessa katoaa elämän tarkoituskin ja olemme kuin tuuliajolla. Onko olemassa toivoa, jonka varaan rakentaa?

15.00 Lähtökahvit.

Riitta Lemmetyinen on teologian maisteri ja kouluttaja. Aikaisemmin hän on elänyt nunnana Evankelisten Mariasisarten luostarissa Saksassa. Poislähdön jälkeen nuoren nunnan elämä oli täysin nollilla. Tulevaisuuden ja toivon näköalat olivat vähissä, mutta hän selvisi ja vaikeat kokemukset muuttuivat voimavaraksi.

Saarijärven seurakunta

Pylkönmäen kappeliseurakunta