Kysy

Tällä sivulla voit lähettää mieltäsi askarruttavan kysymyksen papille tai muulle seurakunnan työntekijälle. Kysymykset voivat koskea mitä tahansa kristillisen uskon tai elämän osa-aluetta, kuten ihmissuhteita, haasteita kotona tai töissä, uskonpohdintoja tai seurakunnan toimintaa. Kysyjän yhteystietoja ei julkaista nettisivuilla, vaan ne jäävät ainoastaan vastauksen antavan henkilön tietoon.

Varsinaista sielunhoitoa ei voida antaa netin välityksellä. Jos toivot sielunhoitoa tai asiasi on kiireellinen, ota yhteyttä pappiin puhelimitse.

Esirukouspyynnöt

Seurakuntamme jumalanpalveluksissa on tapana lukea ihmisten jättämät esirukouspyynnöt ja rukoilla niiden puolesta yhteisesti. Voit jättää esirukouspyynnön alla olevan linkin kautta. Pyynnön voi jättää myös kirkon eteisessä olevaan laatikkoon. Esirukouspyyntöjä ei julkaista nettisivuilla.

Kysy tai jätä esirukouspyyntö

Kysymyksiä ja vastauksia