Ilmoittaudu

Voit ilmoittautua tästä leiripäiville, leireille, retkille, tapahtumiin ja vapaaehtoistehtäviin. Täytä lomakkeen kaikki tiedot ja lähetä se.
Seurakunnan leireistä, retkistä ja tapahtumista (joihin ilmoittautuminen) saat tietoja kotisivulta mm. tapahtumakalenterista ja paikallislehtien kirkollisista uutisista.

Huomioi, että lähetät ilmoittautumislomakkeen leirin, retken tai tapahtuman ilmoittautumispäivään mennessä. Vapaaehtoistehtäviin voit ilmoittautua ympäri vuoden.

Kiitos ilmoittautumisesta.

Etunimi*
Sukunimi*
Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Sähköposti*
Puhelin*
Kirjoita tähän mihin ilmoittaudut (leirin, retken, tapahtuman tai vapaaehtoistehtävän nimi)*
Leirin, retken tai tapahtuman ajankohta*
Ruoka-aineallergiat
Alaikäisen ilmoittautujan huoltajan nimi ja yhteystiedot

VOIT ILMOITTAUTUA SEURAKUNNAN TAPAHTUMAAN MYÖS SÄHKÖPOSTITSE PAINAMALLA saarijarvi@evl.fi MAINITSE ILMOITTAUTUESSA TAPAHTUMAN NIMI SEKÄ HENKILÖ- JA YHTEYSTIETOSI. KIITOS.

TERVETULOA MUKAAN!

Alkaa  Päättyy Tapahtuman nimi  Ilmoittautumis osoite