Aikuisille

• Kudontapiiri on tarkoitettu käsitöistä kiinnostuneille.
    Kudontapiiri kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 11-13. Kudontapiirissä valmistetaan kastekoteihin lahjoitettavia vauvanpeittoja sekä myyjäistuotteita, joiden tuotto käytetään lähetys- ja diakoniatyöhön.
  • Kyläkunnilla vietetään talvisin kinkereitä ja seuroja. Myös diakoniapiirit kokoontuvat kylillä.
  • Palvelutalo Iltaruskossa pidetään hartaus kerran kuussa, keskiviikkona klo 13.15.
  • Pylkönmäellä on useita lauluryhmiä, jotka rikastuttavat seurakunnan jumalanpalveluselämää. Kirkkokuoron toiminnasta saat lisätietoja kanttori Satu Uusisalolta.
  • Rauhanyhdistyksen seuroja vietetään säännöllisesti seurakuntatalolla.
  • Kerran keväässä ja syksyssä kokoonnutaan yhteisille lounaille. Kevään lounaalla tuetaan yhteisvastuukeräystä ja syksyn lounaalla lähetystyötä.
  • Ideoita eri tapahtumiin otetaan ilolla vastaan!

Pylkönmäen kirkkokuoro

Pylkönmäen kirkkokuoro elävöittää usein jumalanpalveluksia ja vierailee toisinaan myös Saarijärvellä esimerkiksi Tuomasmessulauluja laulamassa.

Kuoron harjoitukset ovat Pylkönmäen seurakuntatalolla torstaisin.

Kuoronjohtajana toimii kanttori Satu Uusisalo.

Lisäksi Pylkönmäellä toimii pitkät perinteet omaava mieskuoro sekä naiskuoro ja lapsikuoro. Tutustu Pylkönmäen rikkaaseen kuorotoimintaan enemmän kuorojen omilla sivuilla!